13:17
Випускний бал.

Випуск із дитячого садка - особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. Гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком у нашому дошкільному навчальному закладі № 4 «Казочка».
Сьогодні, 31.05.2017р. дитсадок приймав багато гостей: батьки, бабусі й дідусі, всі бажаючі, котрі прийшли подивитися на наших вихованців - майбутніх школяриків, яких в цьому році 36.
Випускники, які парами урочисто ввій¬шли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у бальних сук¬нях, хлопці, як справжні кавалери, - у кра¬ватках та білих сорочках. Цього дня ними пишалися всі: і батьки, і гості, і колектив дитячого садка.
Під час свята випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців. Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям, ми маємо хороших, розумних, а саме головне - щасливих дітей.
На святі кожному випускнику завідуюча вручила дипломи про закінчення дитсадка, а вихователі вручили «золоті» медалі та невеличкі подарунки – набори зі шкільним приладдям.
…Швидко і непомітно минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо – терпіння, міцних нервів і мудрості!

Переглядів: 145 | Додав: sad4nizhyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar