13:59
Випускне свято.

Випускний бал у дитячому садку — це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Дітям доводиться розлучатися з друзями та добрими й улюбленими вихователями. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято завжди особливе. Cьогодні, 30 травня, в ЗДО №4 «Казочка» гостей зустріла святково вбрана зала. Скрізь можна було побачити безліч квітів та повітряних кульок. А найголовніше — випускники, які з нетерпінням чекали на початок свята.
Наші вихованці згадували роки, які вони провели в дитячому садочку, і мріяли про майбутнє. Зокрема, ким стануть через багато років. Звучало багато пісень про садочок та майбутні перші шкільні роки.
Зрештою, батьки випускників подякували вихователям та працівникам дитячого садка і зазначили, що в нашому закладі пройшли дні, наповнені цікавими подорожами у світ непізнаного, нерозгаданого та дивовижного, які допомагали їхнім дітям кожного дня, крок за кроком, пізнавати навколишній світ. Цього дня діти, урочисті та схвильовані, прощаються з дитячим садком та зовсім скоро стануть школярами.
На завершення свята дошкільнята вийшли надвір із різнокольоровими кульками в руках. Заплющивши очі, вони загадали своє найзаповітніше бажання і відпустили кульку в небо з надією, що все задумане здійсниться…

Переглядів: 154 | Додав: sad4nizhyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar